Review -Clarins Instant Light – Natural Lip Perfector

clarins instant light

Produsele de infrumusetare pot fi catalogate dupa multe principii: pret, calitate, ingrediente, sau … sentimentele pe care ti le transmit. Astazi va vorbesc despre un produs pentru buze, Clarins Eclat Minute-Embellisseur Levres sau Instant Light-Natural Lip Perfector, cum vreti sa-i spuneti, care este, din punctul meu de vedere, un moft. Sa vedem de ce.

El se prezinta ca fiind un balsam/luciu de buze imbogatit cu unt de karite, mango, derivate din vitaminele A si E, toate cu scopul asigurarii unei hidratari cat mai buna a epiteliului buzelor. Si o realizeaza cu brio. Buzele mi-au fost extrem de bine protejate si pe cea mai oribila vreme. Dar acelasi lucru il face si banalul unguent de galbenele. Desigur, prin comparatie, presupun ca nu este prea sexi sa scoti borcanelul de unguent din geanta si sa incepi sa sapi cu degetele dupa produs, ca sa nu mai spun igienic. Dar serios vorbind, gasiti si la Avon sau Yves Rocher balsamuri de buze hidratante.

clarins eclat minute

 

Ca si aspect, in functie de nuanta pe care o alegeti, ele pot oferi de la un look natural, la unul sofisticat. Chiar anul trecut au mai introdus inca 3 nuante aprinse, deci aveti optiuni din punct de vedere cromatic. Eu am avut nuantele 01 Reflet Rose, un roz rece cu irizatii albastre si 02 Reflet Corall, un nude ce devine incolor odata aplicat pe buze.

clarins eclat minute reflet rose

Produsul in sine rezista aproximativ 2 ore daca nu mananc, dar chiar si dupa acest timp, in care sa spunem ca el nu mai este vizibil, o pelicula continua sa ramana pe buze. Cel mai bun exemplu este ca si dupa un somn de 10 ore, inainte de care folosisem luciul, inca mai puteam simti produsul pe buze. Este de asemenea spornic, mie un tub rezistandu-mi  aproximativ un an, cu o aplicare pe zi.

Luciul are o consistenta mai putin lipicioasa fata de alte produse asemanatore, nu are gust si are un miros fantastic de vanilie si bomboane.

Ambalajul are, dupa cum se poate observa, un aspect frumos, elegant si clasic, lucru comun brand-ului Clarins. Faptul ca este un tub reperezinta un plus datorita aspectului practic, dar si pentru ca este mai igienic asa.

Eu le-am cumparat din Sephora, la pretul de 68 de lei pentru 12 ml.

In concluzie, Clarins Instant Light-Natural Lip Perfector este un produs bijuterie, ce va asigura un aspect frumos al buzelor, o hidratare foarte buna a acestora si o experienta placuta la fiecare folosire … dar o face la un pret mare in comparatie cu alte produse. Intr-adevar nu imi vine in minte in momentul acesta un produs care sa combine toate aceste caracteristici si sa fie si accesibil ca si pret, dar eu mi l-am achizitionat mai mult pentru sentimentul de bine, de pretiozitate pe care mi-l transmitea de fiecare data cand il utilizam. In prezent nu il voi mai recumpara, nefiind o prioritate pentru mine. Dar intr-un viitor indepartat probabil il voi folosi iar ca si balsam de buze, pentru a ma simti din nou ca o zana.

clarins eclat minute reflet corall

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s