Review – Fekkai Marine Summer

fekkai marine summer

Fekkai Marine Summer Hair este o veche iubire de-ale mele. Regret sincer ca Sephora nu mai are spre vanzare produsele Frederic Fekkai. Am incercat 3 dintre produsele lor si toate au fost extraordinare.  Au fost produsele care s-au potrivit cel mai bine parului meu. Si orice femeie care are o coama pe post de par, care cand sta ondulat, cand sta inspre dreapta, cand indica nordul, stie despre ce vorbesc ( vezi Shania Twain sau Tina Turner).

Ce promite acest produs? Ca va oferi in primul rand acele “beach waves”, pe care multe ni le dorim, dar nu ne ies mereu de la natura; ca mentine firul de par hidratat si cel mai important (de altfel motivul pentru care l-am cumparat) protectie solara impotriva radiatiilor. De ce SPF pentru par? De ce nu? Firul de par este alcatuit de keratina (o scleroproteina),care nu este un tesut viu, neavand metabolism. Dar asta nu inseamna ca aspectul sau nu este afectat de factorii externi, precum radiatiile UV. Asa ca orice blocheaza aceste raze, este binevenit. Si da, parul capata intr-adevar textura si buclele devin mai definite.

Ambalajul este foarte practic, dintr-un plastic rezistent si dotat cu pulverizator. Textura este una oarecum lipicioasa, asemanatoare fixativului, dar la un nivel mai scazut. Mirosul este unul pregnant, asemanator cocosului, dar ceva mai cosmetic.

Sper ca Sephora va face o minune si va aduce inapoi produsele F.F.

Am cumparat sprayul din Sephora si m-a costat ~130 lei. Cantitate: 150 ml.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s